Scroll to top
© 2021, Nuclear Free Finland

Boards, polyuretaani, Therma

Aiheena eristys ovat erittäin suosittuja viime aikoina levy PIR vaahto Therm. Se on tuote korkeimman energiatehokkuuden, takaa parhaan lämmöneristyksen ratkaisu. Polyuretaanivaahto PIR on yksi suosituimmista valinta tuotteiden lämpöeristyksen kaikkialla teknisesti kehittyneitä maailmassa, varsinkin Länsi-Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Levyt PIR mahdollista saavuttaa merkittäviä energiansäästöjä. Emolevyt PIR energiahäviöitä verrattuna eristämättömiin rakennuksen vähenee noin 40%. Mikään muu keino termoizolujący ole tällaisia ​​säästöjä.
Levy polyuretaani PIR on vedenpitävä, sen käyttö tarjoaa mukavasti raikas ja puhdas ilma talossa. Kosteus ei tihkua sisälle, ei synny tai kastepiste, joten ei ole kehittämisedellytyksiä haitallisten hometta ja homeen. Umpisoluinen rakenne ja tiheän materiaalin tarjoavat korkean lämmönkestävyyden sisätilojen koko rakennuksen käyttöiän, menettämättä mitään eristysominaisuudet.
Suuri etu PIR paneelien on universaali näiden sovellettavuutta. Tämä johtuu teknisten parametrien sekä helppokäyttöisyys ja puute erityisiä rakentamisen vaatimuksia. Niitä käytetään erityisesti teollisuus-, asuin- ja.

Related posts