Scroll to top
© 2021, Nuclear Free Finland

Puutarhakalusteet vuodelle 2021 – mitkä trendit odottavat meitä tulevana vuonna?

2020 oli erittäin mielenkiintoinen. Niinpä kaikki miettivät nyt sitä, mitä on odotetavissa vuonna 2021. Me puolestamme annamme mielellämme ennusteitapuutarhakalusteista. Älä viivyttele vaan tarkista heti, mitä trendejä puutarhasi odottaa vuonna 2021. Valmistaudu sesonkiin jo tänään. 

Design siirtyy taka-alalle, eli puutarhakalusteet räätälöityinä odotuksiisi

Jokaisella on oma maku, eikä makuasioista voi kiistellä. Jos joku pitää jostakin, joka ei täysin vastaa estetiikkaa, se ei tarkoita, että esine on ruma tai epämuodikas. Onneksi 2000-luvulla ihmiset kaikkialla maailmassa ovat lopettaneet huomion kiinnittämisen tyyliin ja designiin ja keskittyvät puutarhakalusteiden laatuun ja toimivuuteen. Voit siis puhtaalla omallatunnolla valita tuotteen, joka vastaa täysin sinun tai vuokralaistesi tyyliä. Käytettävissäsi ovat kaikki nämä vaihtoehdot:

 • moderni,
 • perinteinen,
 • retro, 
 • historiallinen,
 • futuristinen.

Älä viivyttele vaan tarkista heti, mikä variantti sopii parhaiten tilasi järjestelyyn. Muista, että puutarhakalusteet on räätälöitävä ensisijaisesti kotitalouden yksilöllisten mieltymysten mukaisiksi. 

Toiminnallisuus ja korkea laatu ovat tyytyväisyyden perusta

Korkealaatuiset raaka-aineet ja tarkasti toteutettu rakenne ovat perusasioita, jotta käyttäjät voisivat olla tyytyväisiä saamiinsa tuotteisiin. Nykyiset tuotantomahdollisuudet huomioon ottaen kuluttajat odottavat kuitenkin myös toimivuutta ja helppokäyttöisyyttä. Valmistajien kannattaa siksi vuonna 2021 keskittyä maksimoimaan tuotteidensa ominaisuuksien ja käyttömahdollisuuksien lista.

Mikä siis tekee tietystä puutarhakalusteesta houkuttelevan vaihtoehdon potentiaalisille kuluttajille?  Listalla on mm. sellaiset elementit kuin:

 • sarjan kevyt paino,
 • tuotteideen kokoon taittamisen ja avaamisen mahdollisuus ,
 • käyttöturvallisuus,
 • monen vuoden kestävyys, joka on vahvistettu laatutodistuksilla,
 • toiminnallisuus (esim. mahdollisuus laajentaa tai pidentää pöytää, jos vieraita on enemmän),
 • pöydän sijoituksen ja korkeuden säätö. 

Nämä ovat tietysti vain esimerkkejä. Siksi sinun tulisi itse laatia lista ominaisuuksista, joita odotat puutarhakalusteilta. Lähestymällä ostoksia tällä tavalla täydellisten tuotteiden etsiminen on paljon helpompaa ja vie vähemmän aikaa. 

Mistä löytää yhdistelmä luotettavia ja toimivia puutarhakalusteita? Keskity hyvämaineisiin valmistajiin ja hyviksi todettuihin myymälöihin, joissa on myynnissä vain sertifioituja tuotteita. Puutarhakalusteet ovat investointi moneksi vuodeksi eteenpäin. Joten kannattaa olla varma, että valitut kalusteet pystyvät kestämään kuormitusta ja aikaa tyydyttävästi ja luotettavasti. 

Huonekalujen laatu on tärkeää niiden käyttöiän kannalta

Noudata myös valmistajan suosituksia. Tämän ansiosta saat parhaat puhdistustulokset, eikä huonekalujen pintakerros vahingoitu – kuten voi tapahtua, jos jätät voimakkaita puhdistusaineita puutarhakalusteiden pinnalle liian pitkäksi aikaa. 

Eri huonekalut ovat erilaisia. Valitettavasti tuotteet saattavat näyttää ensi silmäyksellä samanlaisilta, mutta tämä ei tarkoita, että niiden kestävyys ja pitkäikäisyys olisivat yhtä korkeat. Siksi kannattaa investoida suosittujen ja arvostettujen valmistajien todistettuihin ratkaisuihin. Etsi niitä VidaXL:stä. Se on korkealuokkainen myymälä, joka on yhdistelmä korkeaa laatua ja houkuttelevia hintoja. Katso itse, kuinka monta kiehtovaa vaihtoehtoa odottaa sinua valmistelluissa luokissa. 

Tutustu VidaXL-myymälään. Sieltä löydät monia mielenkiintoisia ratkaisuja eri tyyleissä – perinteisistä tyyleistä futuristisiin ja retrotyyleihin. Jokainen asiakas pystyy säätämään kalusteet yksilöllisten mieltymysten mukaisiksi. Jos sinulla on kysyttävää, voit myös ottaa yhteyttä asiantuntijaryhmään, joka auttaa sinua tekemään päätöksen.